Onze service

Onze service wordt gekenmerkt door gemak aan huis gecombineerd met een hoog kwaliteitsniveau. Vele klanten gingen u voor en maakten gebruik van Fiet Optiek opticien aan huis. U mag van ons altijd het volgende verwachten:
• Een snelle levertijd;
• 2 jaar fabrieksgarantie op montuur en glas;
• Dienstverlening waar en wanneer het u uitkomt;
• U betaalt niets extra voor de service aan huis;
• Nota’s zijn geschikt om kosten te declareren bij uw ziektekostenverzekeraar;
• Actieve nazorg;
• Service in een uitgebreid werkgebied.

Levertijd: Wij proberen deze zo kort mogelijk te houden. Deze is afhankelijk van de levertijd van montuur of glas. Voor 95% van de leveringen zorgen wij dat dit binnen twee weken afgeleverd wordt.

Garantie: Natuurlijk hebt u bij ons ook de wettelijk voor geschreven garantie termijnen op fabrieksfouten van montuur en glas van 2 jaar(bijvoorbeeld, lak of coatings loslatingen). Alle leveringen geschieden volgens de NUVO leveringsvoorwaarden.

Openingstijden: Geen tijd om overdag naar een opticien te gaan? Geen probleem want Fiet Optiek opticien aan huis komt naar u toe wanneer het u uitkomt – overdag, ’s avonds of in het weekend. Maak vrijblijvend een afspraak.

Betalingen: U krijgt vooraf een nota toegestuurd, die u kunt voldoen voordat de bril wordt afgeleverd. Ook kan er contant worden betaald bij de aflevering. U betaalt niets extra voor onze dienstverlening aan huis en ook geen voorrijkosten!

Ziektekostenverzekeraars: Wij zijn aangesloten bij de NUVO waardoor wij contracten hebben afgesloten met alle zorgverzekeraars. De vergoedingen die u kunt declareren bij uw ziektekostenverzekering zijn ook met onze nota’s te verkrijgen.

Nazorg: Dit is een zeer belangrijk onderdeel van ons werk is. Dagelijks kunt u ons bereiken voor kleine reparaties of een niet prettig zittende bril. Binnen 48 uur komen wij bij u langs en verhelpen direct en kosteloos het probleem.

Werkgebied: Regio groot Arnhem. Dit betekent dat wij in de plaatsen Zevenaar, Didam, Doetinchem, Doesburg, Dieren, Rheden, Velp, maar ook Oosterbeek, Heelsum, Renkum, Ede, Otterloo komt Fiet Optiek opticien aan huis.

 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over wat Fiet Optiek opticien aan huis voor u kan doen. U betaald geen extra kosten voor dienstverlening aan huis of op uw werk binnen een uitgebreid werkgebied.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2018 · All Rights Reserved · Fietoptiek
Webdesign · BravoDesign