Dienstverlening

Oogmeting: Fiet Optiek opticien aan huis heeft jarenlange ervaring met het opmeten van brilsterktes bij mensen thuis. Met geavanceerde apparatuur kunnen wij een optimale meting bij u thuis verrichten. Ook de moeilijkere metingen als binoculair zien en prisma metingen. De meting bestaat uit:
• Inventariseren van behoeften en klachten;
• Bestaande brillen doormeten;
• Objectieve sterktemeting (door computer);
• Oogdrukmeting;
• Bepalen van gezichtsvermogen voor veraf en dichtbij;
• Overleg over de uitkomsten.

Glazen: Fiet Optiek opticien aan huis verkoopt glazen voor bestaande en nieuwe monturen. In overleg met u bepalen we welk type glas het meest geschikt voor u is (multifocaal, bifocaal, computer of enkelvoudige-glazen). Alle glazen kunnen gehard , ontspiegeld en gekleurd worden. Fiet Optiek opticien aan huis werkt met de bekende glasleveranciers Essilor, Zeiss en Hoya.

Monturen: Fiet Optiek opticien aan huis biedt een goede en uitgebreide collectie monturen. Van zeer modern ( Paul Frank, Pro-Design, Ray-Ban) tot klassiek (Vega, Jaguar, Rodenstock) en in verschillende prijsklassen.

Reparaties: Kleine reparaties, zoals neussteuntjes, oortips, schroefjes en niet prettig zittende brillen zullen wij proberen direct voor u op te lossen en te repareren. Bij grotere reparaties zoals breuk moeten wij de bril voor enkele dagen mee nemen. Altijd proberen wij de tijd zo kort mogelijk te houden.

Hulpmiddelen: Fiet Optiek opticien aan huis levert handloepen, loepen op statief en andere hulpmiddelen voor vergrotingen. Om te bepalen welke hulpmiddelen het beste bij u passen wordt altijd eerst een uitgebreide meting gedaan.

Werkplek/computerbril: Verschillende werkomstandigheden vergen verschillende instellingen van het glas. Werkt u veel met een laptop of desktop en heeft u veel gesprekken met mensen op korte afstand van u, en merkt u dat u daarbij last heeft van vermoeidheid en hoofdpijn, dan heeft Fiet Optiek opticien aan huis een speciale test om u een perfecte correctie aan te bieden. Door deze zelf ontwikkelde test kan vastgesteld worden wat het meest optimale zicht en comfort is voor u tijdens uw werkzaamheden. En waar kan dit beter beoordeeld worden dan op uw eigen werkplek!Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over wat Fiet Optiek opticien aan huis voor u kan doen.
U betaald geen extra kosten voor dienstverlening aan huis of op uw werk binnen een uitgebreid werkgebied. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2018 · All Rights Reserved · Fietoptiek
Webdesign · BravoDesign